Sokan nem hisznek a horoszkópban, aztán megrökönyödve olvassák az általános jellemzésükben saját magukra vonatkozó IGAZ állításokat. Olyan is akad, aki pozitívan áll hozzá, aztán, mikor csillagjegyének leírását olvassa, egyáltalán nem ismer magára. Bár az ókortól napjainkig kísér minket, a horoszkóp még mindig kényes téma. A félreértést kétségtelenül az okozhatja, hogy minden ember születésekor adott bolygóállások vannak jelen, s ezért az, hogy valaki "bak", vagy "vizöntő" nem ad teljes képet a személyiségéről. Vannak viszont általános vonások, amikből jól lehet következtetni az alany csillagjegyére.


Ezeket az általános vonásokat kihasználva arra is akadnak tanácsok, hogy bizonyos jegyek szülötteit hogy lehet a leghatásosabban elcsábítani! Ha tudod a kiszemelted horoszkópját, akad egy sor trükk, amit bevethetsz, hogy felhívd magadra a figyelmét. Ezekből szemezgettünk nektek egy csokorra valót – sok sikert a hódításhoz!


Kos (III. 21. - IV. 19.)


VJ Zola
VJ Zola egy kalandvágyó kos


Mitől indul be: A kecses, törékeny női szépség megszállottja. Kezdeményezz nyugodtan, de maradj titokzatos, hadd küzdjön meg érted, ugyanis a kosok imádnak harcolni.


Mitől megy el az életkedve is: A kiabálós, ordenáré debelláktól nemcsak a kedve hervad le...


Ha már összejötettek: Légy türelmes, merj vitázni vele (de végül mindig adj neki igazat), birizgáld a haját, mert attól teljesen elveszti az eszét.


Híres kosok: Mariah Carey, Emma Watson, Kristen Stewart, Lady Gaga


Hazai pálya: Zola, BNF Nick, AFC FekaBika (IV. 20. - V. 20.)


Brasch Bence
Brasch Bence szenvedélyes bika


Mitől indul be: Szeret mély beszélgetéseket folytatni, lehetőleg romantikus környezetben, nyugodt, mégis szenvedélyes típus. Ha pedig fel akarod kelteni a figyelmét, különlegesen szépnek és vevőnek kell lenned hosszas szövegelésére.


Mitől megy el az életkedve is: Zsíros séró, koszos köröm – biztos módszerek, hogy még a közeledbe se jöjjön. Utálja az igénytelenséget.


Ha már összejötettek: Szereti ha a nyakát simogatják, imád csókolózni. Ha ajándékkal lepnéd meg, valami hasznossal állj elő!


Híres bikák: Robert Pattinson, Megan Fox, Jessica Alba


Hazai pálya: Düki, Brasch BenceIkrek (V. 21. - VI. 20.)


Wentworth Miller
Wentworth Miller tipikus ikrekként gyakran áll a társaság középpontjában


Mitől indul be: A klasszikus Humor Herold, állandóan vicces sztorikkal jön, gyakran ő a társaság középpontja. Ha azt akarod, hogy rád cuppanjon, elég egy okos beszólás, aztán van még két perced, hogy meggyőzd arról, elég intelligens és érdekes vagy a számára.


Mitől megy el az életkedve is: Az unalmas, gyáva, szürke kisegerek, és azok, akik mindentől félnek, labdába sem rúghatnak nála.


Ha már összejöttetek: Fontos, hogy mindig izgalmas, új ötletekkel állj elő, különben hamar elunja magát melletted. Szereti a természetet, és mindenféle egzotikus új dolgot kipróbálni.


Híres ikrek: Kylie Minogue, Angelina Jolie, Wentworth Miller


Hazai pálya: Fenyő IvánRák (VI. 21. - VII. 22.)


Takács Nikolas
Takács Nikolas zárkózott és érzékeny – született rák


Mitől indul be: A kiszámíthatatlan és visszahúzódó rákok csak akkor kezdeményeznek, ha tényleg tetszel nekik. Már-már zavarbaejtően romantikus is lehet, ideálja az igazi királykisasszony típus, aki egy rét lágy ölén régmúlt történetek vaskos köteteit olvasgatja. Figyelmét csak finoman tudod magadra vonni: hívd el sétálni, és beszélgessetek a költészetről.


Mitől megy el az életkedve is: A nagypofájú lányok, akiknek semmi sem szent, hamar lelkének kis virágoskertjébe gázolnak.


Ha már összejötettek: A rákok néha kissé unalmasak, ragaszkodnak a megszokott dolgaikhoz, így ha valami újdonságot szeretnél, csak lassan adagold elképzeléseid. Tartsd tiszteletben szokásait, erogén zónája a keze!


Híres rákok: Jared Padalecki, Jessica Simspon


Hazai pálya: Barbee, Vastag Tomi, Takács NikolasOroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)


Fluor
Fluor nem gyáva, de oroszlán


Mitől indul be: Hagyd kibontakozni, imádd szemérmetlenül, bókolj neki, legyezd a hiúságát, és máris nyerő vagy nála! Aztán vonulj vissza, és hagyd, hogy elcsábítson! Fontos, hogy jó legyen a humorérzéked, mert a sótlan lányok nem érdeklik.


Mitől megy el az életkedve is: Azoktól a lányoktól, akik állandóan csak magukról beszélnek, figyelembe se véve az ő nagyszerű személyiségét. Ha kritizálod a teljesítményét, az sem esik neki túl jól.


Ha már összejötettek: Játssz vele, és ne csak a testével, szellemével is! Továbbra is folyamatosan dícsérd! :)


Híres oroszlánok: Madonna


Hazai pálya: Lola, FluorSzűz (VIII. 23. - IX. 22.)


Varga VIktor
Varga Viktor kakukktojás: ő az életet nagy kanállal habzsoló szűz!


Mitől indul be: Ő az, aki mindenben talál valami kivetni valót, így álmai asszonya csak a "tökéletesség maga" lehet, aki magabiztos, intelligens, és nem fél a kihívásoktól.


Mitől megy el az életkedve is: A rendetlen, szétszórt csajok teljesen lehervasztják, ám furcsamód, néha teljesen oda tudnak lenni egy feslett fejőnőért is, ugyanis gyakran azt ítélik el látványosan, amire titokban vágynak.


Ha már összejötettek: Légy vele gyengéd, de te légy az irányító. Ne hagyd, hogy a rigolyáit rád erőltesse – ettől csak még vonzóbb leszel a szemében.


Híres szüzek: Beyoncé, Keanu Reeves


Hazai pálya: Varga ViktorMérleg (IX. 23. - X. 22.)


Zac Efron és az ex
Vanessa valószínűleg nem volt elég szenvedélyes Zac Efronnak


Mitől indul be: Ízlése nagyon hasonlít az oroszlánéhoz: ha megdícséred, látványosan csábítod, és még szép is vagy (vagy te vagy a legmenőbb csaj a suliban), egyenes út vezet a karjaiba, ám hosszútávon ez nem elég. Muszáj megerőltetned magad, és időnként benyögni valami okosat/izgalmasat, különben elveszti érdeklődését. Imádja az érzéki nőket. Légy szenvedélyes, és ez süssön rólad – légy végzet asszonya!


Mitől megy el az életkedve is: A buta, sótlan lányoktól, akiknek még önbizalmuk sincs. Bár talán a hencegő ostobaság még jobban elriasztja...


Ha már összejötettek: Mivel imádja az újdonságokat, légy mindig trendi! Markolj néha a fenekébe – ettől megőrül!


Híres mérlegek: Zac Efron, Usher, Ashlee Simpson, Hillary Duff, Kim Kardashian


Hazai pálya: Szorcsik VikiSkorpió (X. 23. - XI. 21.)


Zséda
Zséda egyik dalában is megénekelte, hogy skorpió


Mitől indul be: Eleinte bizonytalan és szótlan, de ha valaki felkelti a figyelmét, szenvedélyes társsá válik. Őszinteségeddel, és spontán természeteddel hamar elcsábíthatod. Add mindig önmagad, és légy iszonyatosan szexi – az összes jegy közül szinte a skorpiónak a legfontosabb a testiség.


Mitől megy el az életkedve is: Az ál- és valódi szentektől, a hazugoktól.


Ha már összejötettek: Sok-sok ölelkezés és izgalmas programok várnak rád! Légy hűséges, mert ha megbántod, nem felejt!


Híres skorpiók: Leonardo DiCaprio, Anne Hathaway, Nelly


Hazai pálya: ZsédaNyilas (XI. 22. - XII. 21.)


SP
SP itt szendének tűnik, de valójában kegyetlenül őszinte


Mitől indul be: Vicces, és őszinte, de nehezen kezdeményez, ezért neked kell megadnod a kezdő lökést, aztán ő már tudja, mi a dolga. Hogy felkeltsd az érdeklődését, légy spontán, őszinte és imádd a humorát. Hagyj neki időt, mert utálja, ha sürgetik. Általában szívdöglesztően néz ki!


Mitől megy el az életkedve is: Az unalmas csajoktól, az átlátszó trükköktől.


Ha már összejötettek: A saját önbecsülésed érdekében egy jótanács: ne kérdezd meg tőle, hogy "szerinted nem nagy a fenekem?", mert néha kegyetlenül őszinte. Ez a hobbija. Egyébként ő is imádja, ha a hajában turkálnak.


Híres nyilasok: Jake Gyllenhaal, Britney Spears, Taylor Swift, Miley Cyrus


Hazai pálya: SP, AFC TomiBak (XII. 22. - I. 19.)


Király Viktor
Király Viktor hagyománytisztelő bak


Mitől indul be: Hosszú kritérium-listája van az alkalmas partnerről, ne is próbálkozz! Csak akkor sikerülhet összejönni vele, ha ő kiszemelt magának. Csak tégy úgy, ahogy egyébként is szoktál. Hogy mi tetszik neki? A gyors gondolkodású, praktikus lányok, akik nem röhögik ki, amiért szereti a táblázatokat és a konzervatív megoldásokat.


Mitől megy el az életkedve is: A módszereit kritizáló lányoktól, és azoktól, akik kinevetik precizitásáért.


Ha már összejötettek: Légy vele türelmes, vállald vele AZ ÉLET küzdelmeit! Légy a társa, és néha masszírozd meg!


Híres bakok: Jared Leto, Orlando Bloom


Hazai pálya: Király ViktorVízöntő (I. 20. - II. 18.)


Adam Lambert
Adam Lambert a különc vízöntő


Mitől indul be: A nőies, de magabiztos csajoktól, akiknek eszük is van. Minél egzotikusabban nézel ki, annál inkább kíváncsivá teszed!


Mitől megy el az életkedve is: A butaságot még tolerálja, de a hülyeséget egyáltalán nem. Légy naprakész, széles látókörű, különben esélyed sincs.


Ha már összejötettek: Ne légy féltékény. Előfordulhat, hogy napokra eltűnik, ilyenkor meg se kérdezd, mégis hol járt... Légy nyitott minden újdonságra, időről időre lepd meg!


Híres vízöntők: Rihanna, Emma Roberts, Justin Timberlake, Taylor Lautner, Adam Lambert


Hazai pálya: Vastag Csaba, Király L. NorbiHalak (II. 19. - III. 20.)


Justin Bieber
Justin Bieber a romantikus halak jegyében született


Mitől indul be: A rákhoz hasonlóan imádja a túláradó romantikát, a törékeny szépségű lányokat, a nagy kalandokat. Ha türelmesen végighallgatod a panaszáradatát, és meg is vigasztalod, nyerő vagy nála! Hívd el valamilyen testmozgást igénylő programra, azokat nagyon szereti!


Mitől megy el az életkedve is: A közönséges és felszínes lányoktól, akik csak a külsejükkel törődnek.


Ha már összejötettek: Nyugodtan folytass vele mély beszélgetéseket, hallgass vele zenét, és vidd el kiállításokra! Légy szenvedélyes!


Híres halak: Justin Bieber, Adam Levine, Kellan Lutz


Hazai pálya: Rami, Rácz Gergő