Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hírek

 

              SZTÁRHÍREK

 

FRISS!

AGGÓDHATUNK SELENÁÉRT?

Erős fejfájásra panaszkodott a fiatal sztár, azonnal kórházba szállították.

 

Selena Gomezen a The Tonight Show csütörtöki felvételén még nem látszott semmi. Fegyelmezetten ülte végig a műsort, később a színfalak mögött interjút adott Jim Carrey mellett, majd csak utána vallotta be: rosszul éri magát, hányingere van és nagyon erős, lüktető fejfájása.

Selena GomezAzonnal mentőt hívtak a 18 éves énekes-színésznőhöz, így került egy Los Angeles-i kórházba. Bár hosszasan vizsgálták Selenát, az első tesztek semmit sem tudtak kimutatni: minden eredménye rendben volt. Ezért nem sokkal később elhagyhatta a kórházat.

Néhány bulvárlap már azt a kijelentést is megkockáztatta, hogy Selena - magáének tudva Justin Bieber szerelmét - a világ legtermészetesebb, betegségnek egyáltalán nem nevezhető állapotával küzd. Szerintük, a színésznő terhes...Tehát ha ez tényleg így van,akkor Justin Bieber apa lesz(ez azért eléggggé durva!)!


Viszont ezek az aggodalmak feleslegesek, mivel Selena Gomez elárulta, valójában miért lett beteg, és miért került kórházba a hétvégén. Bár az első hírek ételmérgezésről szóltak, a valóság egészen más. Selena bevallotta: a gyorsételek és édességek iránti imádata jutatta kórházba. A „junkfoodban” ugyanis nincs elég tápanyag, így a szervezet egy idő után kimerül – Selenával is ez történt.

 

 

„Szeretek enni; a gond csak az, hogy nem a jó ételeket eszem. Imádok minden olyasmit, amire azt mondják, hogy káros… imádom az édességeket és üdítőket is” – árulta el Selena, akinek betegsége óta édesanyja segít összeállítani étrendjét.

 

Az ifjú énekesnő – mint mondta – nem akart példakép lenni, de mivel mégis úgy alakult, igyekszik felnőni a feladathoz. És bár tudja, hogy sok hibát követ el, próbál jó példával elöl járni. Épp ezért megfogadta, hogy változtatni fog helytelen, és az egészségére is veszélyes étkezési szokásain.

 

ULTRAGÁZ!

 

Jennifer Lopez szupersztár, tag az American Idol zsűrijében, és saját divatmárkája is van, néha mégsem sikerül jó ízléssel felöltözködnie... A június 12-i, londoni Capital FM bulira például tetőtől talpig kígyóbőrben érkezett, sokkolva ezzel az ott megjelent – feltehetőleg kifinomult ízlésű – celebeket. JLoról mindig is tudtuk, hogy szereti a természetközeli outfitet, de lehet, hogy ezúttal túlzásba esett. Vajon hány kígyónak kellett meghalnia ezért a szettért, ami még ronda is?

JLo kígyóbőr szettje

 

 

 

 ALKOHOL-RIADÓÓ!

A Kate Moss édesapja reménykedik, hogy lánya képes lesz szakítani az alkohollal.

 

Kate Moss szupermodell édesapja aggódik lányáért. Kate ugyanis az utóbbi időben leginkább a partykon tűnik fel, és ott is többnyire a bárpultnál. Számolatlanul csúszik le a pezsgő, a rum, a vodka, Kate újabban már nem is válogat. Nemrégiben egy afterparty részletei láttak napvilágot, ahol Kate és társasága elképesztő dorbézolást csapott.

Kate Moss

 

Az egyetlen kiutat Jamie Hince, Kate vőlegénye jelentheti.

"Remélhetőleg Jamie mindent megváltoztat a lányom életében! Nagyon kedveljük ezt a fiút, és úgy látom, kifejezetten jó hatással lehet Kate-re, aki mostmár szakít ezzel a party életmóddal - nyilatkozta az édesapa.

"Úgy gondolom, Kate most tart annál a pontnál, hogy lecsúszik vagy végre partot ér Jamie mellett és elfelejti ezeket az időket és képes lesz megszabadulni az alkoholtól!"

 

 

 

ÚJ ÉLET-ÚJ RUHATÁR

 

 
Megválik több ezer darabos ruhagyűjteményétől Bíró Ica, de ez több, mint egyszerű lomtalanítás. Az egykori modell és fitneszkirálynő új életet kezd – írja a Blikk.
Bíró Ica

„Ennyi cuccot már biztosan nem fogok felvenni. Bármi történne velem, ezek itt maradnának, és soha többet nem hordaná őket senki” – nyilatkozta Bíró Ica. Hozzátette: „amikor az ember megvesz vagy megvarr magának egy ruhadarabot, az mindig valami újnak a kezdete. Az álmaimat már mind beteljesítettem, sok területen kipróbáltam magamat. El kell tudni engedni a múltat, hogy az új be tudjon lépni az életedbe” – magyarázta a fitneszkirálynő.

Bíró Ica reméli, hogy másoknak is örömet szerez majd és a ruhákból befolyó pénzt jótékony célra fordítja.

 

 

 

 

 

Szerelem a legfölsőbb szinteken-Alekosz menyasszonyt keres című műsort Veronika nyerte.Szerintünk Veronika nem illik Alekoszhoz, mert:

-Veronika 19 éves,túl fiatal a házassághoz(és Alekoszhoz)

-Nem illenek össze:Veronika sokkal modernebb Alekosznál

-Veronika nem valami házias,nem tud főzni

-Csúnyán össze fog veszni az anyósával, aki Olgát választotta volna

-Veronika csak a pénzért és a hírnévért van vele.Nyilván megpróbálja elkölteni Alekosz pénzét.

-Ez csak egy pillanatnyi szerelem:egy idő után a lány megunja az egészet

-Lehet hogy Alekosz rájön hogy Olgával sokkal jobb lenne

Azért sok boldogságot kívánunk 


 

 

Sokat beszéltünk Demi kezeléséről...Hol van már a roncs Demi!Nemrég rakott fel egy bikinis fotót a twitterre,amin nagy-nagyon csini!:D

 

A jelek szerint az aranytorkú Beyonce Knowlesnak gondot okoz a lépésnek nevezett tevékenység. Főleg, ha formás alakjára olyan ruhát húz, ami annyira feszül rajta, hogy képtelen megmászni a lépcsőt. Az  estélyiben Beyonce csak segítséggel tudott feltipegni a lépcsőn a New York-i Divatintézet gáláján.Ez az amúgy is rémes ruha kicsit(mit kicsit?Nagyon!)megnehezítette B'-nek a járást és a lépcsőzést. Még szerencse, hogy kéznél volt férje, Jay-Z, aki lovagiasan megmentésére sietett. Szerintetek megérte felvenni ilyen ruhát, vállalva a ciki szitut?

 

Beyoncé nem boldogul a lépcsőn
Sok sztárról hallottunk már, akiknek külön cipős szobájuk vagy szobányi gardróbjuk van, de Beyoncé még ezen is túltesz! Beyoncé azt nyilatkozta, hogy annyi ruhája és kiegészítője van, hogy drasztikus lépésre szánta el magát: "A gardróbom nagy. Fogalmazzunk úgy, hogy a régi lakásomat alakítottam át a gardróbommá."

Persze, neki is, mint minden szupersztárnak, rengeteg cuccot ingyen küldenek. "Körülbelül 15 táskát küldenek nekem havonta. Armani küldött nekem egy krokodilbőr táskát, ami hatalmas volt - még elképzelni sem tudom, mennyibe kerülhet. Olyan drága lehet, hogy még én sem venném meg!"

 

 

Családi botrány keseríti Katy Perry mindennapjait. Az énekesnő csúnyán összeveszett édesanyjával, aki engedélye nélkül írt könyvet lánya viselt dolgairól.

 

A szülők, Keith és Mary Hudson mélyen hívő emberek; evangélisták, akiknek nagyon nem tetszik Katy szabados életvitele. A leszbicsókról szóló számmal befutott énekesnő anyukája a könyvben például nehezményezi, hogy leánya túl sokat mutat meg melleiből.

 

„Egy anya sem szeretné látni, hogy lánya kiteszi, amije van” – panaszkodik Mary, aki leírja, úgy érzi, Katy elárulta keresztény gyökereit, és a lelki táplálék helyett csak a testi örömök foglalkoztatják.

 

Ti kinek adnátok igazat? Katy-nek, aki dühös a leleplező könyv miatt, vagy édesanyjának, aki szerint lánya „áruló”?

 

Fluor újabb bulizós klipet forgatott a Lájk című számhoz, melyet először a VIVA-n nézhettek meg, május 23-án, a hétfői Interaktívban! A videóban felbukkan egy igazi partyarc pingvin, Gyurcsány Ferenc, és egy titokzatos bringa (a szó hagyományos értelmében) is, melynek még Fluor Cometes fellépéséhez is köze lesz ;)... A jó hangulatú forgatásról Fluor így számolt be:

 

"A legviccesebb sztorik Pixához, a zenei producerünkhöz köthetőek, ő alakítja a pszichológust és az indokolatlan pingvint is a videóban. Néhány jelenetet a Parlamentnél forgattunk egy parkban, így történhetett meg az, hogy maga Gyurcsány Ferenc is kapott egy kis pingvintáncot, amíg beszállt a kocsijába. Rá pár percre egy kisebb gyereksereg jött fotózkodni, és ölelkezni a pingvinnel, hatalmas élmény volt, Pixi hősként tűrte az egyébként körülbelül ötven fokot a pingvinruhában. Az egész egy nagy móka volt, a klip 70%-a utcán forgott, az emberek nem tudták hova tenni, hogy egy óriási nagy pingvinnel rohangálunk."

 

Ne maradjatok le a hétfői premierről, május 23-án is nézzétek az Interaktívot, és benne Fluortól a Lájkot! Addig is végiglapozhatjátok galériánkat a forgatáson készült képekből, katt az alább fotóra!

 

A többi forgatási képhez katt ide!

 

 

Selena Gomezről az utóbbi időben nem zenei teljesítménye okán, mint inkább Justin Bieberrel szövődött romantikus kapcsolata révén cikkezett a világsajtó. Február 24-től azonban – remélehetőleg – minden visszakerül a régi kerékvágásba, hiszen Selena bemutatja az első kislemezt új albumáról.

 

Selena és Justin

Selena Gomez új dallal jelentkezik, így remélhetőleg nem csak szerelmi élete lesz a téma

 

A Who Says a hírek szerint egy pörgős sláger lesz, és arról szól majd, hogy ne sodródjunk az eseményekkel, helyette vegyük kezünkbe a sorsunkat! A március 14-étől letölthető dalt Ryan Seacrest rádióműsorában hallhatja majd először a nagyérdemű, és már a klipet is leforgatták hozzá, ráadásul nem más rendezte, mint a Rihanna Umbrella című videójáért, és Miley Cyrus Party In The USA klipjéért is felelős forma, Chris Applebaum.

 

 

Nickelodeon Kid's Chocie Awards 2011:Néhány nyertes:

A legjobb Tv-s színésznő:Selena Gomez

Kedvenc zenekar:The Black Eyed Peas

Kedvenc Tv sorozat:I Carly

The big help díj:Justin Timberlake

A legjobb mozis színésznő:Miley Cyrus

A gála közben megdőlt a trutyiátugrás-rekord is!Nevetés

icarly-tv-show_hub.jpg

 

Justin Bieber malajziai koncertjén egy dalt adott elő barátnőjének, amit a rajongók nem díjaztak, ám ez cseppet sem zavarta a turbékoló párt, akik a koncert után végül egy közös hotelszobában kötöttek ki!

 

 

Selena Gomez Biebs kedvéért átrepülte a fél világot, hogy még azelőtt találkozhassanak, mielőtt továbbutazik Ausztráliába, ahol a turnéja folytatódik. Justin Bieber ezért úgy gondolta, kedves gesztus lenne, ha Gomez legújabb slágerét, a Who says-t elénekelné koncertjén. A romantikus szerenád azonban kissé fennakadt a rajongók ellenállásán, mivel azok hangosan a Baby című számot kezdték el követelni. Az eset nem rázta meg a párt, ugyanis lekapták őket, amint egy szállodába mennek, és az éjszakát is együtt töltötték!

 

Állítólag Selena Gomez és Justin Bieber szaktottak!!!Selena rajtakapta Justint amint a 'Baby' cmű klippjében látható táncossal sms-ezik.A hír kacsának bizonyult...

Ezenfelül Justin betöltötte a 17. szülinapját, amit direkt szűk körben rendeztek.A srác vágya ugyanis csakis annyi volt hogy családjával és barátnőjével ünnepelje a születésnapját, és hogy a nagyi sajttortáját ehesse....hiába, mindenki gyerek maradNevetés

 

 

safe_image.php.jpg 

 

 

Saját szakáccsal, hatalmas stábbal, valamint férjével és 16 hónapos kisfiával érkezik Budapestre Gwen Stefani, hogy péntek este fergeteges hangulatú koncertet adjon a Papp László Budapest Sportarénában. Az énekesnô sajá tervezésû, elképesztôen szexi fellépôruhákban szórakoztatja a nagyérdemût.

 

A Hannah Montana sztárja 2009-ben irtotta ki magát Twitterről, állítólag akkori pasija, Liam Hemsworth tanácsára: „Liamnak nincs Twittere, és azt szeretné, ha nekem sem lenne. Jó oka van rá” – írta Cyrus utolsó bejegyzésében, de el is rappelte indokait.

Most induló ’Gipsy Heart’ turnéjának azonban új oldalt készített az énekesnő, akinek nem titkolt célja 1 millió követőt toboroznia: ebből 100.000 már össze is jött.

 

 

Talán a szívéhez szolgáló kulcsot jelképezi a menő énekes legújabb tetkója, melyet Hans Haveron tervezett, és Kevin Lewis varrt fel Adam Lambertre. A koponyafejben kezdődő kulcs jelentésével kapcsolatban hivatalos nyilatkozatot nem tett, de amint kész lett, kitette Twitterére a műról készült fotót. A szemfülesebbek észrevehetik, hogy ilyen közelről milyen jól látszanak Adam cuki szeplői, amik itt is teljesen beborítják. Mit szóltok az új tetkóhoz? Szerintetek is hipermenő?

Adam Lambert új tetkója

 

 

Nemrég tudtuk meg, hogy Miley Cyrusnak egy menő, új tetkója van, máris itt egy újabb ábra, ezúttal Vanessa Hudgens nádszál testén. A lenyűgöző minta (egy pillangó) történetébe beavatva minket, Vanessa elmesélte, hogy mikor legutóbb betért az East Side Ink-be (ez egy menő tetoválószalon), és ott találta BangBanget, megkérte őt, hogy lője rá fel a fent említett motívumot.

 

Bár BangBang olyan kaliberű művész, aki Rihannának és Katy Perry-nek szokott dolgozni, Vanessának mégsem jutott eszébe, hogy valami izgalmasabbat kérjen. A pillangó a világ legelcsépeltebb lánytetoválása, és nem értjük, miért nem gondolt valami eredetibbre a High School Musical hősnője (ráadásul már van egy pillangója a vállán). A hivatalos indoklás szerint azért ezt választotta, mert egy héttel születése előtt még mindig nem tudták a szülei, hogy milyen nevet adjanak neki, s egy intenzív agyalás közben épp rászállt a mama pocakjára egy pillangó, így eldöntötték, hogy valamilyen erre utaló nevet kap majd.

 

Ami azt illeti, pillangós tetkója többek között a következő sztároknak van: Mariah Carey, Nicole Richie, Britney Spears, Paris Hilton, Olivia Wilde, Lea Michele, Drew Barrymore, Brandy és Kimora Lee Simmons, amit meg is nézhettek egy decens galériában, ha az alábbi képre kattintotok:

 

 

 Britney Spears sírva hagyta el az MTV zenei díjkiosztó gáláját. Ahogy arról már korábban beszámoltunk, Brit visszatérésének szánt produkció szinte minden fórumon hihetetlenül rossz kritikát kapott, és sokan az énekesnő karrierje végének tartják a lagymatag előadást. Ugyan a lesújtó kritikákkal közvetlenül az előadás után még Britney nem szembesülhetett, azért azt ő is érezhette, hogy a tinci-tánci nem sikerült valami fényesen, hiszen bőgve hagyta el a gála helyszínét.

 Kristen Stewart notórius szájrágó!Sok olyan fotó készült róla ami rágja a száját.De Kristennek nem csak ez a fóbiája: nem mer bemenni Disneylandbe se, mert neki kiskorában azt mondták hogy ott kopaszra borotválják a gyerekek fejét!!!Nevetés

 

 Zac Efron és Vanessa Hudgens kapcsolata már majdnem öt(!!!) éve tartott, mikor szakítottak.A szakértők szerint ez normális:a tiniszerelem majdnem minden esetben csak tinédzserkorra szól!

 

Demi Lovatonak ideg-összeroppanása volt!Selena Gomez a 100XSzép című újságban beszélt (volt)legjobb barátnője állapotáról:

"Szerencsére Demi már sokkal jobban van.Kívánom, hogy legyen elég ereje az elkövetkezendő időszakban!"

A két lánynak azért romlott meg a barátsága, mert Demi járni kezdett Joe Jonassal, Selena pedig Taylor Swiftet vigasztalta mikor Joe 27(!!!!!), azaz huszonhét másodperc alatt szakított vele TELEFONON,Sel pedig Taylor pártját fogta, és ezért szóba sem állt a  barátnőjévelRosszall.Szép!A legfrissebb pletyka pedig az hogy Demi-DEMI- teherbe esett Joe Jonastól, de elvetélte, és ezért került annyira maga alá!De ez már a múlté!Demi kijött a rehabról, és sokkal jobban érzi magát!A Sonny, a sztárjelöltben ismét Sonny bőrébe bújhat.Azt mondja boldog, de a barátai szerint kéne neki egy komoly kapcsolat...szerintünk viszont nem, mert végül is Joe Jonas miatt került annyira maga alá....Joe meg most szakított szerelmévelAshley Greene-nel, aki megcsalta őt!Bonyolódnak a szálak...Rosszall

   1288776036_94.png

Paris Hilton Los Angeles-i idő szerint kedden valamivel éjfél után léphetett ki a lynwoodi büntetés-végrehajtási intézet kapuján. A kijáratnál fotósok és újságírók tömkelege, valamint édesanyja várta. Kathy, miután megölelte lányát, kimentette ki a paparazzik rohamából. Beszálltak a terepjárójukba, majd elhajtottak.

Lady GaGa férjhez megy!Az énekesnő újra összejött régi szerelmével, Lüc Carl-lal.Viszont az régi-új szerelme folyamatosan(kollégái szerint) csalja a Poker face-sztárt.De Lüc változni akart: megkérte a Lady kezét!A rajongók megrémültek: GaGa ugyanis azt mondta hogy ha megtalálja az igazit abbahagyja a zenélést!Rosszall

kep_003.jpg

 

Jön a Justin Bieber baba!Egyelőre csak az Egyesült Államokban lehet kapni, de nemsokára nálunk is kapható lesz, bár nem igen fogják venni mivel Justin rajongói nagyszámban tinik.Gondolom a tinik nem igen babáznak...Nevetés

 

Shakira nálunk koncertezik!Május 5-én(csütörtök) a Papp László Sportarénában 20 órakor!

8219_132091884559_5027904559_2390317_2567095_n.jpg

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Utolsó képArchívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 160004
Hónap: 2948
Nap: 95