Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Divat

DIVAT

LÁJKOLJ MINKET A FACEBOOKON!

Dögösebb stílust kedvelő lányoknak ajánljuk ezt a száj alakú kistáskát. Extravagáns, látványos, és ha fejbe vágsz vele valakit, mondhatod azt, hogy tulajdonképpen csak homlokon akartad csókolni. Ha pedig úgy tartod az arcod elé, mint Katy Perry, az gyakorlatilag puszidobásnak minősül. Ha ezeket az ajkakat tapasztod bárki más szájára, az nem minősül félrelépésnek, viszont szuper flörtölési lehetőség!

 

Katy szájretikülje
 

 

Könyvmolyok és kékharisnyák figyelmébe ajánljuk ezt a könyv alakú retikült. Illetve szerényebb tanulmányi eredménnyel rendelkező lányok is használhatják félrevezetés céljából, hiszen egy olyan lányról, aki ilyet hord, mindenki azt gondolja, hogy igazán művelt és olvasott személy. Natalie Portman egyébként a Harvardon diplomázott, szóval őt vélhetően valóban az olvasás iránti rajongás késztette eme kiegészítő beszerzésére.

 

Natalie könyvtáskája
  •  
 Anna Kournikova: Biggest Loser’s Next Trainer! - Anna KournikovaTe is szeretnél egy ilyen elegáns szettet?Ha igen, itt vannak az alapdarabok:
  •  
Bar Refaeli: Looking Lovely for LG! - Bar Refaeli   Te is szeretnél egy ilyen menő,zseer szettet?Ha igen akkor itt vannak az alapdarabok:
Sam Clafin & Astrid Berges-Frisbey: Exclusive Interviews! - Astrid Berges-Frisbey, Exclusive, Sam Clafin Szeretnéd lekoppintani ezt a szettet?Ha igen, akkor itt vannak az alapdarabok:
Michael Buble: Second Wedding with Luisana Lopilato! - Luisana Lopilato, Michael Buble  A karikafülbevaló hódító hadjáratra indult!Szerezz be egy ilyet mint a ami B'-nek van!
Itt van pár jó cucc tavaszra:

legszebb_tavaszi_ruhak_a_kifutorol_gucci_3.jpg

legszebb_tavaszi_ruhak_a_kifutorol_dolce_and_gabbana_7.jpg

legszebb_tavaszi_ruhak_a_kifutorol_sonia_rykiel_3.jpg

legszebb_tavaszi_ruhak_a_kifutorol_sonia_rykiel_6.jpg

legszexibb_farmerszoknyak_tavaszra_25.jpg

miley_cyrus.jpg

miley-cyrus-pr.jpg

 

2080.jpg

 

458.jpg

 

2077.jpg

 

4004.jpg

 

ear-ice-cream-p-th.jpg

 

 


I shut my eyes in order to see.

Partay in the USA :)

lets give them a lesson...

By;; Chloe.9O21O

 

 

 

Ezeket vedd föl(vagy legalábbis hasonlót), és az eredmény nagyon kúl lesz!

NE FELEDD!

Az idei évben nagyon divatos, ha kiemeled a vállad!

Egy kis frizura...

250px-toth_gabi.jpg

Idén nagyon divatos a rövid hajviselet...

...és az enyhén hullámos vagy göndör haj is!:)Bátran használd a hajsütővasat!XD

miley_cyrus_002.jpg

De idén sajnos nem divat a kivasalt frizura...

jessie.jpg

...és a pónifufrus kleopátrahaj sem!:(

 

 
             ÍGY ÖLTÖZKÖDJÖN!

Még nincs stílusod?Nem baj, ALAKÍTSD KI!


Praktikus tanácsok nőknek egy új stílus kialakításához:

Az első lépés megjelenésünk megújításában, hogy eldöntjük, pontosan mit is akarunk megváltoztatni ruhatárunkban. Vegyen elő három ruhát, amiben nagyszerűen érzi magát, és három olyat, amiben egyáltalán nem, majd döntse el, hogy miért. Melyek azok a testrészei, amelyeket továbbra is ki szeretne emelni – például nagyszerű lábait, vagy szemrevaló dekoltázsát, netán formás fenekét – és melyek azok, amiket ideje lenne inkább eltakarni. Következő lépésként találja ki, új ruhák vásárlásakor hogyan tudja ezeket az ismereteket minél jobban érvényesíteni!


Járjon utána!
Ha folyamatosan ugyanolyan stílusú ruhákat szerez be, akkor valószínűleg reflexszerűen vásárol, és még nem is gondolt rá, hogy az aktuális trendeknek megfelelően hogyan tudja feldobni saját külsejét. Vegyen néhány divatmagazint, és vágja ki azokat a képeket, amelyek tetszenek.
Ezt követően nézze át az újságokat még egyszer, ám most fókuszáljon azokra a ruhadarabokra, amelyek a legjobban kiemelik előnyös testrészeit, és már az előbb is felfigyelt rájuk.
Végül, nézze át a magazinokat harmadszor is, és válasszon ki néhány olyan kirívó ruhát, melyekről azt gondolná, hogy normális körülmények között sosem venné fel! Ha vásárláskor párat felpróbál ezek közül, meg fog lepődni, hogy az elképzeléseitől ennyire eltérő ruhák is milyen jól állhatnak Önnek. Nos, a terv már megvan, irány vásárolni!


Hordjon mintásat!
A különböző mintájú ruhadarabok nagyszerű lehetőséget adnak ruhatára felfrissítésére. Ha eddig egyszínű ruhákat viselt, akkor egy-egy motívum becsempészése a ruhatárba lényegesen megváltoztathatja megjelenését. Ha egyáltalán nincs hozzászokva, hogy színes ruhákat hordjon, először válasszon egyszínű ruhadarabjaihoz olyan mintásat, amit könnyű viselni,– ha lehet, egy pólót, vagy egy egybe ruhát, mintsem valami nehezebben felvállalhatót, például nadrágot. Vagy kezdetnek kipróbálhat egy kevésbé szembeötlő kiegészítőt, például egy színes hajpántot.


Ne vigye túlzásba!
Csak apránként változtasson külsején; nem szabad egyből ez egész ruhatárat lecserélni! Egyszerűen csak újitsa meg az Ön által hordott stílust: vegyen egy-egy új trendi darabot, melyet kombinálhat régebbi kedvencekkel. Ugyanakkor kipróbálhatja azt is, ha eddig térdig érő szoknyákat hordott, hogy vásárol egy azonos stílusú, de pár centivel rövidebb szoknyát, vagy egy ugyanúgy térdig érő, de egészen más stílusú egybe ruhát!
Ugyanígy, ha nyári ruhái szinte csak rövidnadrágokból és felsőkből áll, a hűvösebb őszi és téli időszakban bő szabású nadrágot hordjon, így megőrzi azt a szabad és könnyed érzést, mintha rövidnadrágban lenne. Felsőjére pedig húzzon fel egy jó fazonú kabátot!


Használjon kiegészítőket!
A kiegészítőknek kulcsszerepe van külseje megújításában. Ne féljen több pénzt költeni kiegészítőkre, mint ruhadarabokra! Például ha vesz egy ízléses egybe ruhát pár ezer forintért, de kiegészíti egy igényes, 15 ezer forintos övvel, garantáltan feldobja öltözékét. Meglepődne, ha tudná, hogy egy-egy ízléses nyaklánc, vagy öv, milyen sokáig marad jó állapotú, ráadásul még nagyon divatos is.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Utolsó képArchívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Online: 2
Összes: 159970
Hónap: 2922
Nap: 69